top of page

HIGH-END FOTOGRAFEN MET EEN VERHAAL

FOTOGRAFEN

Greg Van Osselaer

Afgestudeerd aan KASKA, master in de fotografie

Geïnspireerd door fotografen als Jeff Wall, Tim Walker, Paolo Roversi, Helmut Newton en anderen

Gespecialiseerd in interieur, mode en architectuur

Vrij werk: conceptuele fotografie

Maurice Nijhuis

Afgestudeerd aan KASKA, master in de fotografie

Geïnspireerd door fotografen als August Sander, Diane Airbus, Irving Penn, Garry Winogrand en anderen

Gespecialiseerd in architectuur, interieur, studio en meer

Vrij werk: conceptuele fotografie en portretfotografie

TEAM

Wat van een beeld high-end fotografie maakt, is het creatieve team dat erachter staat. Op maat van je opdracht stellen wij een team van creatieve stylisten, make-up artists, artdirectors en marketingspecialisten samen. 
Zo zorgen we samen voor een sterk eindresultaat dat keer op keer gezien mag worden.

Alles begint met een informeel gesprek om een beeld te krijgen van de verwachtingen en ideeën. Zitten we op dezelfde golflengte?
Hebben we een duidelijk zicht op wie je bent en waar je voor staat?

We bieden ook consultancy op maat. Met moodboards krijg je een beeld van de sfeer die we voor ogen hebben. Elke klant heeft een andere kijk en andere verwachtingen. We richten ons dan ook steeds op een individuele aanpak waarbij we de lat altijd hoog liggen in kwaliteit: elk project is net zo uniek als elke klant!

ONS IDEE

ONS VERHAAL

Passie. Dat is altijd al de rode draad door ons verhaal geweest.
Greg & Maurice: twee individuele fotoprofessionals die samen straffe conceptuele high-end fotografie met passie brengen.

“Fotografie intrigeerde mij al van toen ik klein was, mijn vader is geen onverdienstelijke familiefotograaf. Maar de echte fascinatie is er gekomen toen ik productontwikkeling studeerde waarvan fotografie een van de vakken was. Het is ook dan dat ik besloten heb om van studierichting te veranderen, waar ik tot op vandaag nog geen spijt van heb. In fotografie vond ik een medium waar ik meer van mezelf kon inleggen, vooral in mijn vrij werk natuurlijk.

Na onze studie aan de academie van Antwerpen en enkele gezamenlijke grote fotografie-opdrachten besloten we als één team verder te gaan: Kollectiv Negativ. Hierin vallen alle puzzelstukken samen: met eenzelfde visie over kwaliteit, perfectionisme, creativiteit, plezier en fotografie werken we met passie een volledig gepersonaliseerde aanpak uit. Onze gemeenschappelijke factor: niet zomaar foto’s maken om mee naar buiten te komen, maar beelden creëren die binnenkomen, die een eigen krachtig en uniek verhaal vertellen. Samen zijn we hierin beter en blijven we innoveren in ideeën, technieken en kwaliteit. Of het nu om producten, mensen of plaatsen gaat: we triggeren mekaar om tot een top notch eindresultaat te komen.

Met Kollectiv Negativ tonen we dat we een collectief willen zijn: een zorgvuldig geselecteerd team met ruimte om te blijven groeien.
Een onevenaarbare kwaliteit en een ultieme klantenbeleving over de hele lijn zijn onze signatuur. In Kollectiv Negativ vind je ook de verwijzing terug naar analoge fotografie, waarbij je een negatief ontwikkelt naar een positief beeld. Van losse ideeën en een gepersonaliseerd moodboard ontwikkelen naar een totaalplaatje dat klopt, een positief verhaal voor onszelf en voor onze klant.

Kollectiv Negativ maakt jouw verhaal met high-end fotografie tastbaar.

bottom of page